Jongeren

 

teens 2 Je gaat richting volwassen zijn maar je bent er nog niet. Je doet je best om te doen wat mensen van je vragen en aan de andere kant ben je jezelf los aan het maken, je “eigen ik” aan het ontdekken.

Yoga kan je daarbij helpen. Doordat je meer zelfvertrouwen krijgt, word je je bewust van je lichaam en geest. Je wordt ontspannen en krijgt een rustig gevoel. Je conditie, weerstand en lenigheid zullen toenemen. Belangrijke vragen hierbij zijn:

Wie ben ik?
Wat voel ik?
Wat kan ik met mijn lichaam?
Waar ligt mijn kracht?
Waar liggen mijn grenzen?

Tijdens deze lessen leer je jezelf op een leuke manier kennen. Het is een uurtje van lekker ontspannen en het maakt zelfbewust. Daarnaast kan yoga helpen bij problemen. Zo helpt het bij verdriet en angst, bij concentratieproblemen en onrust, bij slaapproblemen en bij het moeilijk uiten van gevoelens. Yoga is leuk en ontspannend. Er bestaat geen goed en fout, je mag dus lekker jezelf zijn, want jij bent UNIEK!

De oefeningen zijn fantasierijk en creatief. Elke yogales is afwisselend en je leert er jezelf, je lichaam en je emoties ontdekken. Er zijn ademhalingsoefeningen en bewegings- en ontspanningsoefeningen. Yoga houdt de spieren soepel, bevordert de concentratie en het zelfvertrouwen en je zult er leren dat het leven geen wedstrijd is.

Meer weten? Kom eens kennis maken tijdens een proefles

Docent : Crescentia

In de schoolvakanties zijn er geen lessen en schuiven de leskaarten op. Geen inschrijfkosten, wel een opzegtermijn van een maand.