Yoga met beperkingen

balansyoga
In samenwerking met Merem en Sportservice 't Gooi deze  kennismakingsles voor mensen met een (tijdelijke) lichamelijke beperking en/of chronische aandoening.

Elke 1e maandag van de maand van 14:00  to 15:00 ben je van harte welkom om te komen ervaren wat yoga is.  Indien je hulp nodig hebt of het gewoon prettig vindt, kun je een familielid, vriend, partner of iemand anders meenemen om je te helpen tijdens de oefeningen. 

Iedereen kan yoga beoefenen, bij elke fase van het leven, ongeacht leeftijd en vermogen. We houden ons niet bezig met onze aandoeningen of beperkingen, maar met onszélf. Bij yoga gaat het om bewust worden van je lichaam, je adem, je gedachten en van wie je bent.  Tijdens een yogales beweeg je met aandacht en vriendelijkheid op je eigen manier en word je je bewust van jouw eigen mogelijkheden.  

Geleidelijk ga je je fysiek en mentaal beter  voelen. Je kunt je beter concentreren en merkt dat je minder last hebt van pijn, beter slaapt, je makkelijker beweegt en het dagelijks leven beter aankunt. Dat gebeurt zeker niet van die ene  kennismaking. Daarom bieden we de mogelijkheid om aan te sluiten bij de wekelijkse lessen op maandag van 14:00 - 15:00 uur. 

Op deze pagina kun je wat meer hierover lezen...

Voordat je komt leg ik alles klaar dus het is fijn als je even laat weten of je komt en waar ik rekening mee kan houden. Na de yoga praten we tijdens een kopje thee nog even na. Jouw bijdrage voor deze kennismaking is € 5,-

Kom je ook  kennismaken? Ik hoor en zie je graag!

Warme groet,
Crescentia Heuvingh

Telefoon 06 151 44 666
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.