TRE & BREATHWORK

tre-breathwork

Tijd om los te laten? 
Zit jij niet lekker in je vel, voel je spanningen, stress of heb je onverklaarbare pijn in het lichaam? Dan is deze ochtend/avond echt aan aanrader.

Met een kleine groep mensen gaan we aan de slag met TRE en Breathwork. Je leert om je hoofd en je lichaam weer samen te laten werken waardoor je kan loslaten wat niet van jouw is en vanuit deze lichtheid weer terug in verbinding komt met jezelf.

Door de adem met verschillende technieken en op een speciale manieren in te zetten, kom je dieper tot jezelf en kan je aan de slag gaan met los laten. Je kan hierbij nooit over je eigen grenzen heen gaan. Omdat je lichaam aangeeft wat je aan kan en wat je nu nodig hebt om verder te gaan. Je lichaam is jouw boek en verteld tot welk hoofdstuk je kunnen werken.

TRE oftewel Tension Releasing Exercises is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. De methode is ontwikkeld door de Amerikaanse trauma-expert dr. David Berceli. Bij TRE leer je gemakkelijk en snel om dagelijks en chronische stress en spanningen los te laten. De TRE methode bestaat uit fysieke oefeningen (die iedereen kan) die het ontladingsmechanisme triggeren. Het spontane trillen dat daardoor ontstaat, geeft een uitweg aan vastgehouden spanning waardoor het lichaam langzaam terugkeert naar een kalmte, ontspanning en staat van zijn.

TRE & Breathwork is een krachtige manier om stress en chronische spanningen los te laten

De combinatie van TRE en Breathwork zorgen ervoor dat je gaat los laten wat je los mag laten wat jou niet meer langer dient en dat je vanuit liefde en vertrouwen met je ware ‘ik’ contact mag maken.

Wil je meer lezen over TRE en Breatwork kijk dan op aandacht-voor-jezelf.nl

Woensdagochtend:
Tijdstip: 9.30 uur tot 11.30 uur
Prijs: € 35,-

Maandagavond:
Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur
Prijs: € 35,-


Docent: Daphne Geerts

06- 25005944
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.