Stadsverlichting

Schermafbeelding 2015-12-29 om 15.01.26

De stilte diep in mij, is ondertussen een rotsvast en tegelijkertijd toch ook beweeglijk fundament geworden dat het leven draagt en alles toont zoals het eigenlijk ook is: een enorme levenservaring die mensen door goede en minder goede tijden vormt, ingebed in de allesomvattende en onvoorwaardelijke liefde van de Bron, ons echte thuis. 

Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber: Mensen die stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en komen er minder verkeersongevallen voor. Als je samen stil bent, kom je weer thuis – bij jezelf en bij elkaar. Je komt in verbinding met je diepste essentie – met wat je bent, in plaats van wat je bent geworden. In de stilte zijn we verbonden - met onszelf en met de ander.

Te midden van het drukke leven van alledag, te midden van onze soms nog drukkere omgeving, kan het een uitdaging zijn om tijd en ruimte voor jezelf in stilte te vinden. Om deze reden organiseert Bewustzijnscentrum Bala elke tweede zondag van de maand stilte- en meditatiebijeenkomsten welke intiem en laagdrempelig zijn en waarbij het niet uitmaakt of je pas begint of geoefend bent. 

Er zijn stoelen, matjes, krukjes dekens en meditatiekussen aanwezig. Geef bij je aanmelding even aan waar je voorkeur naar uitgaat zodat wij dit voor je kunnen klaarleggen! Trek makkelijke kleding en warme sokken aan en neem eventueel een (omslag)doek mee...

Je komt vanaf 19:45 in stilte binnen en om 20:00 start na een korte inleiding de meditatie van een uur soms onder begeleiding van achtergrondmuziek, soms in stilte. Na afloop klinkt de klankschaal, tijd om even uit te rekken en 'terug te komen'. Daarna ruimen we samen in stilte op en kun je in stilte vertrekken, maar je mag natuurlijk ook nog even blijven om je ervaring, inzicht of verhaal te delen bij een gezamenlijk kopje thee. 

We nodigen je van harte uit om stilte te komen ervaren, wees welkom!  AANMELDEN

Let op:

  • Sta je reeds ingeschreven en ben je een keer verhinderd? Geef dit dan minimaal 24u van tevoren door aan Willemijn Westhof die deze fijne meditaties begeleid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0653 509 474

Je bijdrage voor deze fijne avond is 5 euro. Je kunt deze voor aanvang doneren bij Willemijn... Dankjewel!