Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

SUMMERSCHOOL, maak kennis met Chi Neng Qigong

Zin om meer te bewegen, beter in je vel te komen en meer rust te ervaren? Maak via 3 zomerworkshops alvast kennis met de basisoefeningen van Chi Neng Qigong en stroom na de zomer door in een wekelijkse les. Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. De rustige bewegingen en geconcentreerde aandacht versterken het zelf genezend vermogen van het lichaam. Chi Neng Qigong vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie.

Tijdens de workshops leer je de basisoefeningen van Chi Neng Qigong (level 1 oefeningen) en kun je ervaren wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen en voorkennis is niet vereist. Kledingadvies: makkelijk zittende kleding en sokken of sloffen. Anderhalve meter afstand tussen de deelnemers is gewaarborgd.

Data: zondagen in overleg van 10.00-12.00 uur (o.v.v. voldoende deelnemers en de geldende corona voorschriften).
Investering: € 30,- per workshop of € 75,- voor alle drie de workshops.

 

Wekelijkse lessen

Chi Neng Qigong (Zhineng Qigong) is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld wordt beoefend. Het is een unieke combinatie van rustige bewegingen en geconcentreerde aandacht die het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt. Door middel van eenvoudige oefeningen stimuleer je de doorstroom van energie en zorg je dat je ontspannen en krachtig in het leven staat; je verbindt lichaam, geest en energie.

Het effect
Chi Neng Qigong heeft effect op het hele lichaam. Het vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het ondersteunt niet alleen je fysieke gezondheid, maar leert je ook evenwichtiger met je emoties om te gaan en zorgt voor meer rust in je hoofd. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren. In de training staan spierkracht, souplesse, aandacht en energie centraal.

Proefles € 10,- / 10 lessen € 125,-/ losse les € 15,-

 

Over Pirjo
Sinds 2014 beoefen ik intensief Chi Neng Qigong. Ik ben gediplomeerd Chi Neng Qigong instructeur level 1 en level 2 en geef les in Amsterdam en in Baarn. Voor mij is het beoefenen van Chi Neng Qigong meditatie en sport in één. Ik voel mij hierdoor fysiek krachtiger en verbonden met het hier en nu.

Ik heb een Scandinavische achtergrond, zowel Zweeds als Fins, en een voorliefde voor bossen, (berken)bomen en meren. Je openstellen voor de natuur en het uitwisselen van Qi spreekt mij mede daarom enorm aan.

Scandinavisch geworteld in een Chinese filosofie.

Pirjo Turkenburg | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 43 57 34 39